Honderden aanmeldingen voor AfterS’COOL

DALFSEN – Het naschoolse programma in de kernen van Dalfsen, Nieuwleusen en Lemelerveld is vliegend van start gegaan. Al meer dan 400 kinderen uit de verschillende kernen hebben zich opgegeven voor AfterS’COOL en een grote groep heeft inmiddels deelgenomen aan de aangeboden activiteiten.

De organisatie ziet dat de activiteiten, speciaal voor kinderen uit groep 3 t/m 8, drukbezocht worden. Zo hebben kinderen meegedaan met gym, allesbal en padel of bijvoorbeeld een skateclinic of creatieve workshop gevolgd. Dat is een goed teken, want daardoor zijn er meer kinderen die na schooltijd actief bezig zijn.

Aanbod

Gemeente Dalfsen vindt het belangrijk dat alle kinderen en jongeren kunnen sporten of iets aan kunst en cultuur kunnen doen. Niet alleen omdat dat leuk is, maar ook omdat het goed is voor de persoonlijke ontwikkeling. Kinderen leren zichzelf uit te dagen en samen te werken. Daardoor wordt het zelfvertrouwen groter en het concentratievermogen beter. Ze ontdekken hun talenten en maken sociale contacten. Elk kind dat en iedere jongere die goed in z’n vel zit, presteert beter: thuis, op school en op straat.

Aanmelden

Het aanbod van AfterS’COOL loopt nog tot aan de zomervakantie en zit vol met creatieve, sportieve en muzikale activiteiten. Inschrijven kan nog steeds via www.kerngezonddalfsen.nl.
Het AfterS’COOL aanbod is ontwikkeld door SAAM Welzijn, Kerngezond Dalfsen en de cultuurcoach in samenwerking met lokale sport-, kunst- en cultuuraanbieders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.