Het hondenspeelbos in Lemele

LEMELE – Op initiatief van René van der Linde is er enkele jaren geleden in Lemele een stuk bos omheind en voorzien van paden speciaal voor trouwe viervoeters.

Ook is hier een een waterpomp en een grote zandvlakte gerealiseerd waar honden vrij mogen rondlopen. De toegang tot dit hondenspeelbos is gratis, al wordt het wel op prijs gesteld dat regelmatige bezoekers zich aanmelden als lid en af en toe meehelpen het bos te onderhouden. Intussen heeft het speelbos al meer dan 100 regelmatige bezoekers uit de hele regio. Zaterdag 6 april hielpen in totaal meer dan 20 leden mee met het ophogen van de takkenomheining en vernieuwen van wat paden. Het mooie weer en de bezielende leiding van René zorgden voor een opperbeste stemming en in de loop van de middag stond alles er weer spic en span bij.

Foto: Willem van Trui

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.