Hans Visscher schoolvoetbaltoernooi op 24 april

0276952_schoolvoetbal_-_m3.jpg
De meiden van de Kardoen vieren een sportief succesje.

OMMEN – Op sportpark Westbroek staat woensdag 24 april editie 64 van het Hans Visscher schoolvoetbaltoernooi op de kalender. Een dag om naar toe te leven en waarvoor al wekenlang getraind en geoefend is. Organisator van dit evenement is voetbalvereniging FC Ommen. Het jaarlijks terugkerende voetbalfestijn voor basisscholieren begint woensdagmiddag om 13.00 uur. Liefst 84 teams hebben ingeschreven en zijn ingedeeld in drie leeftijdscategorieën: groep 3 en 4, groep 5 en 6 en groep 7 en 8.
Om 15.30 uur zijn alle poulewedstrijden in de twee hoogste leeftijdscategorieën gespeeld en een kwartier later starten de kruisfinales. De winnaars van de kruisfinales spelen om het kampioenschap van Ommen. Hierna volgt rond 17.00 uur voor de tribune van het hoofdveld de uitreiking van de kampioensbekers. Aan wethouder Alice van den Nieuwboer de eer de felbegeerde trofee aan de winnende teams te mogen uitreiken. De kampioenen bij de jongens en meisjes worden afgevaardigd naar de regiofinales, welke gepland staan op woensdag 15 mei op sportpark Moscou in Bergentheim.
Publiek is van harte welkom om de kinderen, kleinkinderen, vriendjes en vriendinnen, buurjochies, meisjes uit de straat, neven en nichten en noem maar op aan te moedigen. De titel wordt bij de meisjes verdedigd door De Kardoen en bij de jongens door Guido de Brès.

www.fcommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.