Gratis loopclinic voor ‘starters’

NIEUWLEUSEN – Wie het hardlopen onder controle heeft, maar structuur zoekt of geadviseerd wil worden door een ervaren looptrainer, kan zich aansluiten bij de gratis loopclinic voor starters van Bos Bedden Loopgroep AG ’85.

De trainingen vinden plaats op de maandagavonden en beginnen om 19.30 uur. De eerste keer is op 8 april, maar wie dan verhinderd is, kan later ook nog aansluiten. De loopclinic omvat twaalf weken gratis training, daarna kunnen de deelnemers eventueel een lidmaatschap aangaan.

Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer wordt er gewerkt aan looptechniek, het uithoudingsvermogen en wordt ontdekt hoe motiverend het is om samen hard te lopen. Daarnaast ontvangen de lopers een schema om zelf ook nog één of twee keer per week te trainen. Wie twijfelt over het tempo, geen zorgen, de regel ‘samen uit, samen thuis’ wordt gehanteerd. De voorste lopers zullen regelmatig omdraaien om de achterste lopers op te halen, waardoor er ondanks tempoverschillen toch samen getraind kan worden

Het verzamelen vindt plaats bij de ingang van De Spil, Kon. Julianalaan 10 in Nieuwleusen. Aanmelden voor de startersgroep kan via

www.ag85.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.