Geslaagde inloopochtend Westermolen

DALFSEN – woensdagochtend 3 april kwamen buurtbewoners samen in de zaal van de Westermolen, waar Boule’88 in samenwerking met SaamWelzijn een inloopochtend organiseerde.

Onder het genot van een kopje koffie of thee gingen de buurtbewoners met elkaar in gesprek. Mike Metselaar, secretaris van Boule’88, verwelkomde de aanwezigen namens Saam Welzijn, Stichting de Westermolen en Boule’88 en schetste kort het doel van deze inloopochtenden: het creëren van een ontmoetingspunt voor buurtbewoners, het opbouwen van contacten en vooral het delen van een gezellig moment samen. Voor diegenen die dat willen, is er ook gelegenheid om in het kader van ‘Dalfsen beweegt’ op de nabij gelegen baan een potje te boulen. Setjes met ballen zijn aanwezig.
Deze ochtenden worden iedere woensdag georganiseerd. Wie het leuk lijkt om aan te sluiten, is vanaf 10.00 uur van harte welkom, koffie en thee zijn gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.