Gertjan Verbeek op bezoek bij sportclub Lemele

0277485_Gertjan_Verbeek.jpg

LEMELE – Sportpark Zandeinde krijgt vrijdagavond 3 mei een interessante gast op bezoek. Niemand minder dan Gertjan Verbeek komt spelers, donateurs, bestuursleden en supporters vermaken met voetbalwijsheden en aanverwante zaken als teamdynamiek en strategische vondsten. Het belooft een boeiende avond te worden voor iedereen die van voetbal houdt.

Gertjan Verbeek is een jonge 60-plusser met een schat aan ervaring in het profvoetbal. Als speler geen absolute topper, maar wel een steunpilaar in de defensies van Heerenveen en Heracles. Zijn loopbaan als trainer overstijgt zijn carrière als betaald voetballer ruimschoots. Naast het trainen van de clubs waar hij als speler onder contract stond, stond hij als oefenmeester aan het hoofd van landelijke grootmachten als Feyenoord, FC Twente en AZ Alkmaar. Daarnaast was Verbeek als trainer actief in Duitsland bij FC Nürnberg en Vfl Bochum. Na gestopt te zijn als trainer was hij een veelgevraagd voetbalanalist, die onder meer zijn ongezouten mening verkondigde voor ESPN. In 2020 verscheen een biografie over zijn leven, getiteld ‘Recht voor zijn raap’ en geschreven door sportjournalist Eddy van der Ley.
De avond is zeker nog niet voorbij als Verbeek is uitgepraat. De voetbaltrainer wordt afgelost door vinyldeejay Jan Bloten, die met zijn 45-toerenplaatjes zijn gehoor tot in de late uurtjes gaat vermaken. De inloop van deze forum- annex feestavond in vanaf 19.30 uur, de start is om 20.00 uur.

www.sclemele.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.