Gerdi Companje al 40 jaar collectant voor de Hartstichting

0276226_Hartstichting.jpg
Gerdi Companje komt al 40 jaar lang aan de deur als collectant van de Hartstichting.

OMMEN – In de week van 7 tot en met 13 april lopen 25.000 collectanten deur-aan-deur voor een hartgezonder Nederland. Een van de trouwe collectanten is de 69-jarige Gerdi Companje uit Ommen.

Gerdi is onlangs door de Hartstichting in het zonnetje gezet. Dit als waardering dat zij al 40 jaar collecteert voor de Hartstichting afdeling Ommen. Uit handen van wijkhoofd, Gerda Wermink, kreeg zij voor haar trouwe inzet een oorkonde uitgereikt samen met een zilveren broche, sjaal en een zeepje. Volgens Gerda Wermink is Gerdi Companje een ontzettend trouwe collectant waar je altijd op kunt rekenen.

Goed doel

Gerdi Companje zegt blij te zijn met de bijzondere waardering. “Ik vind het mooi om te doen. Maar de collecten zijn ook hard nodig. De Hartstichting doet heel goed werk”, aldus Gerdi Companje. “De mensen kennen mij en als ze de deur openen en me zien, weten ze gelijk waar ik voor kom. Dat maakt het juist zo mooi om te collecteren. De Hartstichting is een goed doel, daarom slaat niemand aan de deur over om wat te geven.”
 

Gerdi Companje komt al 40 jaar lang aan de deur als collectant van de Hartstichting

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.