‘Gastvrijheid maakt een klein huis groot’

0277689_foto_krantenartikel_-_kerkplein_11.jpg

Kerkplein 11 bestaat 25 jaar!

OMMEN – Met een uitnodigende en kleurrijk ingericht etalage, een comfortabel zitje, de geur van verse koffie met cake en de vrolijke lach van eigenaresse Marian en haar collega Marjan.

Deze kleine modeboetiek aan het Kerkplein bestaat deze week 25 jaar en is het toonbeeld van gezelligheid en gastvrijheid. “Eigenschappen die hebben geleid tot een groeiende kring van vaste klanten uit de wijde regio, waaronder ook veel toeristen met een vaste standplaats op één van de talrijke vakantieverblijven in de buurt”, zegt Marian.

Gezellige beleving

Klanten bij Kerkplein 11 kunnen naast gezelligheid en gastvrijheid altijd rekenen op mooie kleding van goede kwaliteit met een uitstekende pasvorm en een eerlijk kledingadvies. “Daar gaat het bij ons vooral om. Daarbij moet een bezoek aan Kerkplein 11 Mode vooral ook een gezellige beleving zijn. Bezoekers moeten met een goed gevoel komen. Maar ook met een blij gevoel weer weggaan. Dat is onze missie. We kopen daarom onze collectie altijd in met de vaste klant in ons achterhoofd”, aldus Marian. De collectie bestaat dan ook uit zorgvuldig samengestelde kwaliteitsmerken, zoals Cambio broeken, Josephine & co, OUI, HET en enkele Scandinavische merken. “We mixen alles moeiteloos door elkaar en maken zo de meest mooie en verrassende combinaties”, licht Marian toe. Ze kijkt uit naar alle feestelijke activiteiten en hoopt op veel gasten tijdens het vijfde lustrum dat van 1 t/m 4 mei wordt gevierd met koffie of thee met taart voor alle bezoekers.
Alle kopende klanten ontvangen in deze periode een geweldig goed gevulde goodiebag en er worden 3 Cambiobroek/jeans t.w.v. 159,95 naar keuze verloot, twee maal een Josephine & co jurk of blouse naar keuze, eenmaal een OUI trui naar keuze en eenmaal een HET trui naar keuze.

Mooi vak

Marian nam Kerkplein 11 in 2009 over van Marian Rens, die de boetiek op 1 mei 1999 oprichtte. De huidige eigenares leerde haar in 2000 kennen toen ze wel eens hielp in de kookwinkel naast de boetiek. “In 2002 zat Marian omhoog met personeel in de boetiek en vroeg ze of ik haar wilde helpen. “Zo ben ik in de modebusiness gerold en heb ik het vak al doende geleerd. Zeven jaar lang heb ik bij Marian Rens met veel plezier gewerkt en uiteindelijk de zaak in 2009 overgenomen. En sindsdien ga ik nog steeds elke dag met veel plezier naar mijn werk. De uitdrukking ’time flies when you’re having fun’ geldt hier echt volop. “De tijd is omgevlogen”, zegt Marian. Net als haar collega vindt zij vooral de omgang met mensen, het opbouwen van een relatie met de klant en haar laten stralen in mooie kleding, het mooiste aspect van het vak.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.