Fotoclub Ommen presenteert een avond met Tom Reuvers

0276002_unnamed.jpg

OMMEN – Fotoclub Ommen nodigt fotografieliefhebbers uit voor een inspirerende avond met Tom Reuvers op 17 april 2024. Als professioneel fotograaf en trainer neemt Tom de deelnemers mee op een boeiende reis door verschillende aspecten van fotografie, van landschappen tot macrofotografie. Deze avond biedt niet alleen leden van Fotoclub Ommen, maar ook geïnteresseerden van buiten de club een mooie kans om te leren en kennis te maken met andere fotografen. De avond vindt plaats aan de Balkerweg 3 in Ommen, het begint om 20.00 uur, inlopen kan vanaf 19.30 uur. Voor leden is de toegang gratis, niet-leden betalen 5 euro inclusief koffie en thee. Aanmelden is mogelijk via info@fotoclubommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.