Feest bij leer- en werkbedrijf De Enk

0276346_Unive.jpeg

LEMELERVELD – Op dinsdag 26 maart vierde leer- en werkbedrijf De Enk in Lemelerveld een feestje, ditmaal met de heer Henri Lubbelinkhof van Univé als bijzondere gast. Lubbelinkhof bracht hier een bezoek om een geschenk te overhandigen aan de deelnemers van De Enk.

De wens van De Enk om een kolomboormachine toe te voegen aan hun houtbewerkingsruimte werd vervuld dankzij de Stichting voor Elkaar van Univé. Deze stichting ondersteunt lokale projecten die mensen bij elkaar brengen en een breed publiek aanspreken. De aanvraag van De Enk werd positief beoordeeld door de toekenningscommissie. Op de foto is te zien hoe een cheque ter waarde van 1025 euro wordt overhandigd aan Frank Spoolder, persoonlijk begeleider van De Enk. De Enk dankt Univé hartelijk voor dit gulle gebaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.