Eerste prijs voor drietal tijdens voorronde Kunstbende Overijssel

0277315_Kunstbende_Overijssel.JPG

OMMEN – Zondag 14 april sleepten Kyron Dunnewind, Isabella Kur en Luna Bakker de eerste prijs in de wacht tijdens de voorronde van Kunstbende Overijssel in Zwolle (categorie dans) in Hedon Zwolle. Hiermee hebben de meiden zich weten plaatsen voor de landelijke finale op zaterdag 29 juni tijdens het kunstbende Young Creators Festival 2024 en treden ze op in de Melkweg Amsterdam. De drie danseressen komen uit de kweekvijver van Dansstudio85 uit Ommen. De talent Academy van Dansstudio85 zet zich in voor talentontwikkeling van jonge dansers in de regio is enorm trots op de prestatie van deze prachtige danseressen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.