Echtpaar Marsman-Bijker zestig jaar getrouwd

0277334_Bruidspaar.JPG
Locoburgemeester Jan Uitslag feliciteerde het echtpaar Marsman-Bijker thuis met hun zestigjarig huwelijk.

NIEUWLEUSEN – Afgelopen woensdag waren Tinus Marsman en Tinie Bijker zestig jaar getrouwd.

Tinus is geboren in Den Ham en ging na de lagere school naar de ambachtsschool in Vroomshoop. Vervolgens werkte hij vele jaren bij diverse bouwbedrijven en op vijftigjarige leeftijd ging hij als zelfstandig ondernemer in de bouw verder samen met zijn twee zoons. Op 63-jarig leeftijd is hij hiermee gestopt. “Toen was het mooi geweest”, zegt hij lachend. Tinie is geboren in de Vinkenbuurt, gemeente Ommen. Zij ging na de huishoudschool aan de slag als administratief medewerker bij de Melkfabriek in Den Hulst. Na hun huwelijk deed zij vooral de administratie van hun bouwonderneming. Het echtpaar woonde circa dertig jaar in de Vinkebuurt en verhuisde daarna naar Nieuwleusen. Nu wonen zij al weer ruim zeven jaar in hun huidige appartement aan de Burg. Backxlaan in Nieuwleusen. Tinus gaat één keer in de week biljarten bij Het Witte Peerd en Tinie was vele jaren lid van een zwem- en wandelvereniging. Ook mocht het echtpaar graag reizen. Vele jaren gingen zij er met de caravan op uit. Het echtpaar heeft drie kinderen (twee zoons en een dochter) en zes kleinkinderen. Locoburgemeester Jan Uitslag van de gemeente Dalfsen kwam hen thuis namens de gemeente Dalfsen feliciteren met hun diamanten huwelijk. Het echtpaar was zeer verrast met de felicitaties, de foto van het koninklijk huis en de bloemen van de gemeente. Het feest werd afgelopen zaterdag met familie, kennissen etc. gevierd bij café en partycentrum Het Witte Peerd in Nieuwleusen.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.