DTV’84 viert 40-jarig jubileum

DALFSEN – DTV’84 bestaat op 9 mei aanstaande 40 jaar, dit wordt gevierd op 11 mei met een toernooi, buffet en een pubquiz. De vereniging begon met 78 leden en organiseerde in 1984 een tafeltennismarathon om fondsen te werven. Het groeide uit tot een van de grootste in de regio, met hoogtepunten zoals het Nederlands kampioenschap van het meisjesteam in 2003 en het eerste damesteam in 2012. Recentelijk won Bram Steen een gouden medaille op de Special Olympics 2018. Hoewel georganiseerde sport afneemt, blijft DTV’84 levendig en gastvrij. De vereniging is nog steeds actief, met recreantenbijeenkomsten op woensdagochtend en donderdagavond. Voor (oud)leden die willen deelnemen aan de jubileumdag, is aanmelding mogelijk via jubileumdtv84@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.