Dance Classics en spinning clinics voor KWF bij Reimink in Lemelerveld

0276386_DanceClassics.jpg
Van links naar rechts: Niels Richard Wiecher en Dave.

LEMELERVELD – Op zaterdag 13 april vindt er weer een Dance Classics Party plaats in Zaal Reimink in Lemelerveld. Achter de draaitafels staat DJ Wiecher Kleinlugtebeld (oud-Lemelervelder; nu inwoner van Zwolle). Hij draaide vroeger in discotheken in heel Nederland. Inmiddels doet hij al jaren mee aan de Alpe d’HuZes, die jaarlijks miljoenen oplevert voor onderzoek naar kanker. Ook dit jaar weer.

Een deel van de opbrengst van de avond is dan ook bestemd voor dat doel. Wiecher krijgt tijdens de Dance Classics Party versterking van onder andere Niels Schrijver van DJ Team Het Einde. Voorafgaand aan het feest staan er in het café van Reimink diverse spinning clinics voor het goede doel gepland. Die worden tussen 13.00 en 17.30 uur verzorgd door Wiechers neef Dave en twee van diens collega’s. Een clinic duurt 45 minuten. Deelname kost 15 euro. Opgave via rpmvoorkwf@gmail.com. De deelnemers krijgen een attentie aangeboden en na afloop kunnen ze gebruik maken van de douches van de tennisvereniging aan de Verbindingsweg. Bij goed weer wordt die middag het terras geopend, is er livemuziek en staat Wiechers zoon Richard achter de draaitafels.
Aanvang van de Dance Classics Party is om 21.00 uur. De entree is gratis. Op het programma van de avond staat ook een verloting met diverse prijzen.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.