Concert Oost Nederlands Mannenkoor afgelast.

0277332_Foto_bostheater_Oost_Nederlands_Mannenkoor.jpg

OMMEN – Tijdens de verkoop van potgrond door het Ommer Mannenkoor is een flyer verspreid met daarop een aankondiging van een concert op 1 juni in het Bostheater in Ommen. Dat betrof een gezamenlijk optreden van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop, het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor en het Ommer Mannenkoor. Door omstandigheden gaat dit concert niet door, maar zal later opnieuw gepland worden. Dit zal bekend worden gemaakt in het Ommer Nieuws, op Vechtdalcentraal.nl en op de websites van de betreffende mannenkoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.