Cheer-Dance groep schittert op het podium

0277346_Capital-D_Art.jpg

DALFSEN – Dance is ART….en dat hebben de dansers van Capital-D van A.S.C. Dance weer bewezen. Zaterdag 20 april mocht dit wedstrijd-/ demoteam hun KUNSTen vertonen in schouwburg Odeon.

Na intensieven training mocht het resultaat er zijn. Als enige échte Cheer-Dance groep schitterden ze op het podium. Wederom een optreden om trots op te zijn en een dag om nooit te vergeten. Het demoteam heeft nog meer leuke activiteiten op het programma staan. Zo zijn zij deze week te bewonderen in de feesttent van de Oranjefeesten in Dalfsen. Hier staan zij om 17.15 uur op het podium voor aanvang van de prijsuitreiking.
Voor dit team geldt dat zij nog veel vaker willen schitteren! En daar is veel geld voor nodig… hiervoor worden dan ook sponsoren gezocht. Wie een (bedrijfs-)feest of andere moment heeft waarbij de dansers ingezet kunnen worden, kan mailen naar: contactdance@ascgymendance.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.