Buurtbusvereniging Vilsteren zoekt chauffeurs

0277490_image001.jpg

VILSTEREN – Deze boodschap is gericht aan personen die graag onder de mensen zijn, autorijden leuk vinden, tijd over hebben en zich in willen zetten voor een goed bereikbaar platteland. Wie na het lezen denkt: hé, dat is misschien iets voor mij, welnu, buurtbusvereniging Vilsteren is op zoek naar chauffeurs.

De Buurtbus is een vorm van Openbaar Vervoer en wordt gereden door vrijwilligers (in bezit van rijbewijs B). Buurtbus Vilsteren gaat vanaf december rijden op twee routes. Lijn 568 gaat rijden tussen Dalfsen, Vilsteren en een rondje Ommen (Oost). Lijn 569 gaat rijden tussen Lemelerveld, Hankate, Lemele en een rondje Ommen (West).
Bij de Buurtbus wordt gereden met busjes voor maximaal acht passagiers, volgens een vaste route met halteplaatsen. De chauffeurs krijgen vooraf een rooster en met beschikbaarheid en wensen wordt rekening gehouden. Tevens is ruilen op het laatste moment mogelijk. Een dienst op de Buurtbus duurt drie uur.
Op termijn rijden op de Buurtbus (een keer per week of éénmaal per twee weken) en meer info over dit vrijwilligerswerk is te krijgen via Karin Köster 06-36157855 of info@indeweer.nl Na een inventarisatie van geïnteresseerden volgt een informatiebijeenkomst onder de noemer ‘Samen voor een bereikbaar platteland’.

www.buurtbusvilsteren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.