Braderie en kinderkleedjesmarkt op 2 mei bij De Barones

DALFSEN – Op donderdag 2 mei van 10.00 tot 15.00 uur organiseert Hotel en Restaurant De Barones een gezellige braderie en kinderkleedjesmarkt aan de Gerner Es 5a in Dalfsen.
Braderie

De braderie vindt plaats in de ruime tuin. Struin onder het genot van een hapje en een drankje langs de kramen met onder andere cadeauartikelen, lokale lekkernijen, Tupperware en handgemaakte sieraden.

Kleedjesmarkt

In de sfeervolle stretchtent is het voor kinderen tot 14 jaar mogelijk om een plekje te reserveren voor een kleedje op de kleedjesmarkt. Er is ruimte voor een kleedje van maximaal 2 bij 2 meter. Er wordt ranja verzorgd voor degenen die hun spulletjes komen verkopen. Deelname is enkel mogelijk op inschrijving. Inschrijven voor de kinderkleedjesmarkt kan via de debaronesdalfsen.nl/evenementenkalender/.

Standhouders gezocht

Voor de braderie zijn wij nog op zoek naar meer ondernemers die er samen met ons een gezellige dag van willen maken. Wil je een kraam huren om jouw producten te verkopen? Neem dan contact met ons op via info@debaronesdalfsen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.