BoekStartcafé in het water

OMMEN – Voor jonge bezoekers (0 tot 4 jaar) van de Bibliotheek Salland en hun ouders is er elke maand een BoekStartCafé. Tijdens deze gezellige ochtend wordt er voorgelezen en daarna is er ook een andere leuke activiteit: knutselen, bewegen, dansen of spelen. Op woensdag 1 mei wordt het BoekStartcafé gehouden in Zwembad Carrousel. Het thema is: Woezel en Pip. Er wordt eerst voorgelezen en daarna is er een zwemactiviteit. Er wordt afgesloten met iets lekkers en daarna mogen ouders en kinderen nog blijven zwemmen. Let op: deze keer begint het BoekStartcafé wat eerder dan anders, namelijk om 8.45 uur.

www.bibliotheeksalland.nl/boekstartzwem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.