Bijeenkomst KBO-PCOB

OMMEN – Het bestuur van de KBO-PCOB Ommen nodigt leden en belangstellenden uit voor een bijeenkomst op dinsdag 16 april in de Kern. Het onderwerp is thematafel en zorg, het begint om 14.00 uur.

Rob Bruns, projectleider gemeente Ommen geeft toelichting over de woonplannen van de gemeente. Wat zijn bijvoorbeeld de plannen voor de Guido de Bresschool en Haven Oost? Ook aan de orde komt hoe ouderen zelf de regie in handen kunnen houden. Kan er via CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) een gecombineerde vorm van wonen met noaberschap gerealiseerd worden? Om 15.30 uur volgt de jaarvergadering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.