Bestsellerauteur Tessa de Loo geeft lezing bij de bieb

0276688_tessa-de-loo.jpg

OMMEN – Liefhebbers van de betere Nederlandse literatuur vegen voor zaterdag 20 april hun agenda leeg. Tessa de Loo is dan vanaf 15.00 uur te gast in de bibliotheek in Ommen. Ze wordt geïnterviewd door Ommenaar Roos ter Beek. Tessa de Loo is bekend van bestsellers als De Tweeling en Harlekino. Haar nieuwste boek is De stad in je hoofd, een roman over het bombardement op Nijmegen in de Tweede Wereldoorlog. Toegang is gratis, wel is het verstandig om van tevoren aan te melden, omdat het aantal plaatsen beperkt is. Inloop vanaf 14.30 uur, aanvang om 15.00 uur. Aanmelden kan via

www.bibliotheeksalland.nl/tessadeloo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.