47-ste editie Open Volleybaltoernooi in Lemelerveld

0277100_OVT-aankondiging.jpg

LEMELERVELD – Volleybalvereniging de Bevers uit Lemelerveld houdt van maandag 17 tot en met vrijdag 21 juni alweer de 47-ste editie van het Ten Broeke Open Volleybaltoernooi. Dit is het grootste volleybaltoernooi in de wijde omtrek en de inschrijving is weer geopend.

Al maandenlang zijn de ogen van menig Lemelervelder gericht op dit gezellige feest en vrijwilligers zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Het enige wat nu nog ontbreekt, zijn een paar enthousiaste deelnemers. In 2023 hebben 132 teams meegedaan, weer meer dan in 2022 en wie weet kan deze prestatie nog overtroffen worden. De teams die vaker meegedaan hebben, zijn in elk geval niet meer weg te ‘slaan’.

Samenstellen

Ieder­een die een team kan samenstellen van acht tot twaalf personen, kan meedoen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, een straat, een vereniging of een willekeurige andere groep. Je kunt je inschrijven als een gemengd team, damesteam, herenteam, jeugd 1-team (groep vijf en zes van de basisschool), jeugd 2-team (groep zeven en acht van de basis­school) of een jeugd 3-team (tot en met 16 jaar). Voor inschrijving (uiterlijk 30 april) zie

www.tenbroeke.nl

Foto: Hans Heerink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.