Zoekplaatje

0276015_Zoekplaatje.jpg

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

In het kader van Palmpasen deze week nogmaals een herinnering aan de palmpasenoptocht. De werkgroep vermoedt dat het in 1950 moet zijn geweest. Opstellen voor de tocht: vooraan in het Laarbos waar ook de padvinderij van de partij was. Wie herkent dit drietal? Het middelste meisje is gekleed in het uniform van de kabouters.

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 2024-09 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen aan Den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom op dit adres. Het CCO bedankt Aafelien Hendriks en Djoke Schuilinkshoek voor hun reacties op zoekplaatje 2024-08. De namen van de vijf personen kunnen nu worden ingevuld. Zie verder

www.museum-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.