Zoekplaatje

0275571_Palmpasenstok_workshop_oll_ommer2018_9.jpg

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

In het Ommer Nieuws van week 11 staat het bericht van de Gemienschop van Oll Ommer, dat wegens gebrek aan belangstelling de jaarlijkse palmpasenoptocht tot het verleden behoort. Generaties Ommenaren hebben met hun ‘haantje/zwaantje op een stokje’ meegelopen in de optocht en soms een prijsje mogen ontvangen. Bijgaande foto is genomen in 2018 tijdens een workshop ‘palmpasenstok’, gegeven door Gerrit Steen in het Streekmuseum. Er staan twee dames en drie kinderen op de foto. De fotowerkgroep zou graag de namen van de vijf personen kunnen invullen.

Wie zijn v.l.n.r. nr.1 nr. 2 nr. 3, nr. 4 (op schoot) en nr. 5?

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 2024-08 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen aan Den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 zijn belangstellenden van harte welkom op dit adres. Verder is het fotoarchief altijd in te zien via

www.museum-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.