Wandeling WijZ welzijn in De Wijk

DE WIJK/OMMEN – De eerstvolgende wandeling van WijZ Welzijn Ommen vindt deze maand plaats op donderdag 28 maart rond de landgoederen Dickninge en de Havixhorst in De Wijk.

Henk Ruiter, bekend van zijn kennis over vogels en planten leidt het wandelgezelschap rond. Wellicht zijn er bloeiende stinzeplanten te zien, waar dit gebied om bekend staat. Op internet staat veel informatie over de geschiedenis van deze landgoederen: een aanrader ter voorbereiding. Verzamelen om 9.00 uur op de Voormars in Ommen, de wandeling start vanaf de parkeerplaats bij het sportpark van voetbalvereniging ‘Wacker’ aan de Wiltenweg om 9.30 uur. Er wordt tot ca.11.00 uur gewandeld. Kosten deelname 1,50 euro p.p. Na afloop is er gelegenheid samen koffie te drinken (voor eigen rekening) in het dorpshuis De Wijk (Havenzate) t.o. de molen. Bel voor meer info naar: 0529-452545.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.