Voorjaarsconcert SDG

OMMEN – Op zaterdag 6 april geeft muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen een voorjaarsconcert. Het belooft een betoverende avond vol prachtige melodieën en opzwepende ritmes te worden. Verwacht een diverse selectie van muziekwerken, uitgevoerd door onze slagwerkensembles en fanfare-orkesten onder leiding van dirigenten Marten van der Wal, Simon Haakmeester en Mathieu Vulto. Het concert wordt gehouden in MFC De Carrousel te Ommen en begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal open. De prijs voor een toegangsbewijs is 8,50 euro. Kinderen t/m 12 jaar betalen 5 euro. Kaarten zijn aan de zaal te koop of kunnen online besteld worden via

www.sdgommen.weticket.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.