Volco scholenvolleybaltoernooi

0275065_Volco_2023.jpeg
De winnaars van 2023

OMMEN – Voor de 32e keer houdt volleybalvereniging Volco op woensdag 20 maart het scholenvolleybaltoernooi voor de groepen 7 en 8 van de basisscholen uit de gemeente Ommen. Gaat het de Sint Bernardusschool dit jaar weer lukken de wisselbeker in bezit te houden?

Er hebben zich 30 teams aangemeld, dus het belooft een leuk en spannend toernooi te worden. Naast het volleybalgedeelte is er ook weer een spandoekenwedstrijd uitgeschreven. Elk deelnemend team mag een spandoek van maximaal 2×3 meter ophangen in de sporthal. De jury zal de spandoeken beoordelen en een winnaar uitkiezen. Het toernooi wordt gehouden in sporthal de Carrousel in Ommen, de wedstrijden beginnen om 13.30 uur. De prijsuitreiking van de spandoeken zullen rond 15.30 uur plaatsvinden en rond 16.45 uur wordt de wisselbeker uitgereikt aan het winnende team. Publiek is meer dan welkom!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.