Verlenging kledingsponsor IJsclub Stokvisdennen!

0275979_Sponsorsopdefoto.jpg
V.l.n.r. Judith Roelofs Erik Masman Gert van Marle en Dennis Stout. Onder: leden van de trainingsgroep in het Stokvisdennentenue met de sponsornamen.

DALFSEN – IJsclub Stokvisdennen is trots dat Autoschade Jan Masman en Bouwbedrijf Bongers het bestaande sponsorcontract hebben verlengd voor de komende drie jaar. Beide bedrijven zijn geworteld in de Dalfser samenleving en maar liefst al 55 jaar verbonden als sponsor van de trainingsgroepen. Onlangs zijn de handtekeningen gezet door Gert van Marle van Bouwbedrijf Bongers, Erik Masman van Autoschade Masman, Judith Roelofs, penningmeester en Dennis Stout, voorzitter van de IJsclub Stokvisdennen. Het wederzijdse vertrouwen zal ook de komende jaren op dezelfde prettige wijze worden voortgezet.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.