Vera Pauw in het VerhalenCafé

NIEUWLEUSEN – Woensdagavond 27 maart komt Vera Pauw, één van de pioniers van het vrouwenvoetbal over dit onderwerp vertellen in het VerhalenCafé van de Spil.

Ze voetbalde zelf, haalde als eerste vrouw het hoogste trainersdiploma en kende ook als trainer vele hoogtepunten. Vera Pauw speelde diverse interlands en trainde diverse landenteams en heeft het vrouwenvoetbal zien groeien tot wat het nu is. de vrouwen van Nederland spelen bij topclubs maar het nationale elftal heeft zich net niet kunnen kwalificeren voor de Olympische Spelen. Is het vrouwenvoetbal in Nederland op zijn top of..? De avond begint om 20.00 uur, de inloop is vanaf 19.30 uur en de toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.