Uitnodiging Internationale Vrouwendag gemeente Dalfsen

 

DALFSEN – Vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Deze dag staat ieder jaar in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Om hier ook in Dalfsen aandacht voor te vragen, houdt burgemeester Erica van Lente die dag een inspirerende en gezellige bijeenkomst over het landelijke thema: Eén wereld, duizend vrouwen.

‘Eén wereld, duizend vrouwen’ is het landelijke thema voor Internationale Vrouwendag 2024. “Het gaat over de verschillen én overeenkomsten tussen vrouwen uit Nederland, vanuit verschillende culturen. Het gaat ook over culturele verschillen bij onderwerpen zoals werk en relatie. Een positief thema. Want hoe mooi is het dat alle vrouwen uniek en verschillend zijn, maar ook overeenkomsten hebben? Met het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’ kunnen wij elkaar inspireren én van elkaar leren”, aldus burgemeester Erica van Lente.

Programma

16:30 uur: inloop in het gemeentehuis in Dalfsen met een drankje en gelegenheid om andere vrouwen uit de gemeente te ontmoeten en ervaringen te delen.
17:00 uur: ga in gesprek met burgemeester Erica van Lente over het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’ in de raadzaal.
17:30 – 18.00 uur: gezellige afsluiting in de foyer met een drankje en hapje. Deel je inzichten met Erica en andere vrouwen en ga vol inspiratie en waardevolle ontmoetingen weer naar huis.
Aanmelden

Opgave is wenselijk in verband met de catering. Dit is mogelijk tot uiterlijk donderdag 7 maart 12.00. Stuur hiervoor een mailtje naar: aanmelden@dalfsen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.