Stil protest

0275628_Ommen_centrum.jpg

OMMEN – Er is veel te doen rondom de verkeersafwikkeling in en om het centrum van Ommen. Veel middenstanders kwamen al in de protestmodus tegen de plannen van het gemeentebestuur.

Her en der staan protestdoeken opgesteld en op het internet waart een petitie op tegen het voornemen om auto’s te weren of te frustreren de route door het centrum te kiezen.

Of deze kledingwinkelier het als protest tegen de gemeentelijke plannen bedoeld heeft, is zeer de vraag. Hoe dan ook, het zorgde in ieder geval voor een hilarisch momentje bij toevallige passanten in de Brugstraat. En nee, het was zeker geen reclame voor dames van lichte zeden die op deze locatie tegen vergoeding zorgen voor wat lichamelijke verstrooiing en erotische ontspanning. Er was immers geen roze sfeerverlichting te zien. Daarover geen misverstanden. De betreffende winkelier werd waarschijnlijk even weggeroepen terwijl hij net bezig was zijn etalagepoppen van de laatste modekleding te voorzien. Maar het leek er op af de ondernemer als stil protest wilde zeggen ‘hier zakt me de broek van af!’

Tekst/Foto: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.