START-racing presenteert nieuwe rijder voor seizoen 2024

0275279_1Julian_van_Kalkeren__nieuwe_rijder_START-Racing.jpg

 

NIEUWLEUSEN – START-racing Nieuwleusen presenteert zaterdagavond 23 maart de nieuwe rijder voor het seizoen 2024 op de traditionele teampresentatie.

De teampresentatie is in het clubgebouw van de Motorclub Nieuwleusen aan de Bosmansweg en is bedoeld voor sponsoren, racevrienden en alle andere motorsportliefhebbers van het team en de nieuwe coureur.
Het team is dan net terug van de voorjaarstraining op het circuit van Valencia. Julian van Kalkeren, de nieuwe rijder voor 2024, heeft daar zijn eerste meters gemaakt op de blauwe START-Yamaha R6. Naast de verhalen van het debuut van Van Kalkeren in Spanje – op de voor hem zwaardere motor – zal het team de plannen delen voor het nieuwe seizoen. Een seizoen waarin START-racing weer een nieuw talent gaat begeleiden in de races om de IDC Supercup 600. Het clubhuis van de Motorclub Nieuwleusen opent om 20.00 uur de deuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.