Stadswandelingen door het historisch centrum van Ommen

0276227_TIP.jpg
TIP/Historisch Museum startpunt van de stadswandelingen.

OMMEN – Het Historisch Museum Ommen organiseert komend vakantieseizoen weer stadswandelingen. Elke donderdagmorgen kan er gewandeld worden onder leiding van een stadsgids.

In het hoogseizoen (juni t/m augustus) zijn er ook stadswandelingen op de dinsdagmorgen. Voor groepen zijn ook andere tijden mogelijk. Om mee te doen is vooraf inschrijving nodig. Inschrijven kan via het Historisch Museum Ommen, Den Oordt 7, telefoon 0529-453487; mail: info@museum-ommen.nl

Historisch centrum

Met de wandelingen door het historisch centrum van Ommen wil het museum niet alleen de toeristen interesseren, maar ook de eigen bevolking. Visueel mag er dan niet zoveel historisch overgebleven zijn maar onderweg krijgen de deelnemers toch een aardig beeld over het ontstaan van de oude Hanzestad Ommen. De stadswandelingen staan onder leiding van een van de stadsgidsen van het museum. Het aantal gidsen hiervoor is onlangs nog weer uitgebreid.

De stadswandelingen beginnen telkens om 10.30 uur en duren ongeveer anderhalf uur. In juni tot en met augustus zijn er ook op dinsdagmorgen stadswandelingen. Deelname 5 euro p.p.; kinderen t/m 12 jaar gratis.

Bron: Historisch Museum Ommen

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.