Sponsoren verlengen kledingcontract V.V. Hoonhorst

0276004_Foto_Hoonhorst_2_zaterdag_sponsorfoto.JPG
Hoonhorst 2 zaterdag

HOONHORST – Recentelijk hebben grondverzetbedrijf Van Lenthe en Albert Heijn, beiden uit Dalfsen de kledingcontracten met V.V. Hoonhorst verlengd met drie jaar. Voor het elftal van Hoonhorst 1 zondag blijft Van Lenthe wederom op de shirts prijken. Voor het nieuwe team Hoonhorst 2 zaterdag is Albert Heijn de nieuwe shirtsponsor voor de komende jaren. Beide zijn in het zonnetje gezet met een bloemetje. De club dankt Harold van Lenthe en Albert Huisjes voor het vertrouwen in hun mooie voetbalclub!

 

 

Meer foto's

Hoonhorst 1 zondag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.