Schoolvoetbal Dalfsen

DALFSEN – Op woensdag 3 april vindt de 29e editie van het jaarlijkse schoolvoetbal plaats. De kinderen uit de hoogste groepen van de basisscholen geven zich elk jaar weer massaal op om hun balkunsten met veel plezier aan het publiek te tonen. Er strijden dit jaar 23 jongens- en 16 meidenteams om de felbegeerde beker in hun eigen poule. Dit zijn maar liefst 380 kinderen. Deze middag wordt mogelijk gemaakt door medewerking van de diverse voetbalclubs, de basisscholen uit de gemeente Dalfsen en uiteraard de vele vrijwilligers. Het belooft een middag te worden met veel enthousiaste voetballers en voetbalsters. Natuurlijk kan een dol enthousiast publiek niet ontbreken om de kinderen aan te moedigen. De eerste wedstrijden op sportpark Gerner zullen om 13.00 uur afgetrapt worden en het laatste fluitsignaal klinkt om 17.30 uur. De finaleavond is op vrijdagavond 12 april. Deze wedstrijden worden ook gespeeld op sportpark Gerner. De winnaars van de finaleavond jongens A-poule en meiden A-poule kunnen vervolgens hun voetbaltalenten vertonen in de volgende regiofinales van de KNVB. Publiek is dus van harte welkom. Kijk voor updates op

instagram.com/schoolvoetbaldalfsen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.