Retro Rallysport start dit seizoen in de polder

0275647_ATT00001-k1.jpg

DALFSEN/KAMPEN – Op zaterdag 23 maart zal het team van Retro Rallysport starten in de Zuiderzee Historic Rally rondom Kampen.

De samenstelling van de equipe is iets anders dan gewoonlijk. Omdat rijder Bert Brouwer uit Nieuwleusen vanwege drukke werkzaamheden is verhinderd, stapt Justin Hendriks uit Dalfsen achter het stuur van de gele Opel Manta. Hij wordt genavigeerd door Marcel Hesselink uit Bergentheim. Het is niet de eerste keer dat het duo samen rijdt. De laatste wedstrijd van seizoen 2023, de Twente Historic Rally rondom Hengelo, eindigden ze in de Opel Ascona B van Justin op een geweldige derde plek algemeen en werden ze zelfs eerste in hun klasse.

Groot onderhoud

Tijdens de winterstop heeft de Opel Manta groot onderhoud gehad. Zo is de versnellingsbak compleet gereviseerd en is verder alles helemaal nagekeken. Het tweetal hoopt dat de pechduivel nu echt uit de auto is verdwenen. De wedstrijd bestaat uit drie verschillende klassementsproeven over smalle en bochtige dijkweggetjes, die elk driemaal gereden worden. Totaal ruim 80 km. op snelheid. De start is vanaf 13.00 uur en rond 21.00 uur zal de finish zijn. Vanwege de mooie competitie in de ‘Historics’, gaat het team ook dit jaar weer de strijd aan in het Nederlands Historisch Rallykampioenschap, afgewisseld door wat Duitse wedstrijden. Uiteraard gaan ze weer voor een hoge klassering. Kijk voor meer informatie op Facebook of op

www.rallymax.eu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.