Première van jubileumvoorstelling Zonnebloem in Hardenberg

REGIO – De Zonnebloem viert dit jaar haar 75-jarig bestaan. De regio Vechtstreek, waar de afdelingen Mariënheem, Luttenberg, Lemelerveld, Ommen, Dedemsvaart/Balkbrug, Slagharen/Lutten, Hardenberg en Bergentheim onder vallen, haakt daar op dinsdag 2 april op aan met de première van de landelijke jubileumvoorstelling ‘Met volle kracht vooruit’ in Schouwburg De Voorveghter in Hardenberg.

Zangeres Joke de Kruif neemt de bezoekers samen met een muzikaal ensemble mee op een reis door de tijd vanaf de oprichting van de Zonnebloem op 17 januari 1949 tot nu. De liedjes, waaronder ook veel echte meezingers, worden begeleid met filmbeelden van activiteiten van de Zonnebloem. De voorstelling is speciaal voor alle Zonnnebloemvrijwilligers en deelnemers uit de acht afdelingen van de regio Vechtstreek. Zij hebben al een uitnodiging ontvangen. Speciale genodigden zijn de burgemeesters van Ommen en Hardenberg: Hans Vroomen en Maarten Offinga. Het wordt een feestelijke middag met de nodige verrassingen. Het programma duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.