Paasvuur in Ankum op eerste paasdag

0275638_paasvuur.jpg

ANKUM – Plaatselijk Belang Ankum en Loonbedrijf Lindeboom houden opnieuw een paasvuur in Ankum. Dit jaar wordt het vuur aangestoken op eerste paasdag (31 maart) op het terrein aan de Cubbinghesteeg (tussen de Hessenweg en Vossersteeg). Het begint om 19.30 uur. Om het paasvuur nog mooier en groter te maken, is bewust gekozen voor eerste paasdag. Er is dit jaar een grotere tent en gezellige muziek, waarbij jong en oud van een mooie avond kunnen genieten. Het inleveren van takken en snoeihout kan op vrijdag 29 maart tussen 14.00 en 16.00 uur en op zaterdag 30 maart tussen 10.00 en 14.00 uur. Omdat een paasvuur aan bepaalde eisen moet voldoen, worden andere materialen en/of boomwortels geweigerd. Het inleveren is gratis, echter de organisatie vraagt een bijdrage voor het goede doel, in dit geval voor ‘Kindertas Dalfsen’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.