Optocht aan kampioenen bij USV

0276007_USV_JO11-2_kampioen.jpg
USV JO-11

NIEUWLEUSEN – Maar liefst drie jeugdteams van USV wisten deze maand beslag te leggen op de titel. USV JO8-1, al ruim een jaar ongeslagen, werd opnieuw kampioen. In de komende fase richting einde seizoen gaat het talentvolle team twee klassen hoger spelen. In een spannende competitie met veel strijd wist ook USVJO9-1 de titel over de streep te trekken. USV JO11-2 speelde een echte kampioenswedstrijd tegen concurrent WHC. Na een stroeve start wist USV na rust alsnog het verschil te maken. Driedubbel feest dus op sportpark Hulsterlanden. Kijk voor de kampioensverhalen van deze teams opwww.unionsv.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.