Open dag De Mulert

OMMEN – Op zaterdag 16 maart houdt De Mulert in Ommen van 11.00 – 14.00 uur een open dag. De cliënten, medewerkers en vrijwilligers laten bezoekers tijdens deze open dag graag zien hoe zij hier wonen en werken.

De Mulert is een woonlocatie van de Baalderborg Groep en is gevestigd op de derde verdieping binnen Oldenhaghen aan de Hessel Mulertstraat 22 in Ommen. Naast rondleidingen zijn er kraampjes met zelfgemaakte spullen van de verschillende dagbestedingen van de Baalderborg Groep. Daarnaast zijn er leuke activiteiten voor jong en oud, zoals o.a. een Rad van Avontuur met mooie prijzen. Ook aan een hapje en drankje zal het niet ontbreken. De opbrengst van deze dag is bestemd voor aanschaf van een duofiets.
Iedereen is van harte welkom om de open dag te bezoeken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.