NL Doet levert de bibliotheek een ‘plantjesbieb’ op

OMMEN – zaterdag 16 maart deed de bibliotheek in Ommen mee aan NL Doet met een originele actie. Samen met een aantal enthousiaste vrijwilligers is er een kast in elkaar gezet voor de nieuwe ‘plantjesbieb’, waarmee het nu mogelijk is om gratis planten/stekjes/zaden te brengen en te halen.

Bibliotheek Ommen is blij met de enthousiaste vrijwilligers die hebben geholpen om de kast in elkaar te zetten, te verven en een mooie plek te geven. De bibliotheek is niet alleen een plek waar boeken geleend kunnen worden, maar waar men ook veel andere activiteiten kan doen. Verder heeft de bibliotheek altijd plek voor mensen die willen helpen bij de dienstverlening. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met Amanda Deters via vrijwilligers@bibliotheeksalland.nl of door te bellen naar: 06-82047129.
Omdat vrijwilligers het kloppend hart zijn van vele sociale initiatieven, laat Het Oranje Fonds met NL Doet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Vrijwilligerspunt Ommen is het startpunt voor vrijwilligerswerk binnen de gemeente Ommen en brengt vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar. Kijk op de website voor actuele vacatures

www.vrijwilligerspuntommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.