Mooie opbrengst voor Amnesty

DALFSEN – De collecte van Amnesty International, die van 11 tot en met 16 maart plaatsvond in de gemeente Dalfsen heeft maar liefst 2.867,78 euro opgebracht. 30 vrijwilligers collecteerden voor de mensenrechtenorganisatie. Hiermee laat Dalfsen zien de mensenrechten een warm hart toe te dragen. De organisatie dankt alle vrijwilligers en alle gevers voor hun geweldige inzet. Wie volgend jaar ook wil collecteren, kan contact opnemen met Ingrid Bannink of Peter de Weerd, tel. 0529-435567of 06-12407101. Mailen kan ook: banninkdeweerd@hetnet.nl. Kijk voor meer informatie over het werk van Amnesty International op

www.amnesty.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.