Meer dan koffie en kletsen

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn houdt samen met het Centrum voor Levensvragen een vijftal gespreksmiddagen in De Spil waar deelnemers kunnen praten over thema’s die aan de orde zijn tijdens het ouder worden. Voorbeelden van onderwerpen waarover gesproken kan worden zijn: vriendschap, verandering en uitdaging, verlies of familie. De data waarop de (gratis toegankelijke) middagen plaatsvinden zijn: 12 maart, 9 april, 30 april, 14 mei en 4 juni. Het begint telkens om 14.00 en er wordt afgerond tegen 16.00 uur. Bel of mail bij vragen en/of opgave naar: 06-21958065 of e.lenderink@saamwelzijn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.