Landelijke Opschoondag ook in Dalfsen

0275199_0252622fotovoorbijpersberichtDalfsenzwerfafvalvrij.JPG
Archieffoto

DALFSEN – Op 23 maart is het Landelijke Opschoondag, hierbij wordt Nederland vrij gemaakt van zwerfafval. Op deze zaterdagmiddag kunnen inwoners op meerdere plekken helpen om ook Dalfsen weer te ontdoen van zwerfafval.

De commissie Groene Kerk start om 13.30 uur bij Natuurboerderij Lindehoeve aan de Koesteeg 4, Dalfsen. Materialen zijn aanwezig. Opgeven kan via groenekerk@outlook.com. Er wordt gezamenlijk afgesloten onder het genot van een kopje koffie/thee of limonade en iets lekker.
De vereniging Groen Gebogen is te vinden bij Kulturhus Trefkoele aan de Ruigedoornstraat 108. Tussen 14.00 en 16.00 uur kan er bij de Trefkoele een prikstok en een vuilniszak worden opgehaald. Er zijn een beperkt aantal prikstokken, dus wie er zelf één heeft, wordt gevraagd deze mee te nemen. Met name de basisschoolkinderen worden opgeroepen om samen met hun ouders mee te helpen. Het is een waardevolle activiteit waarbij de deelnemers na afloop ook nog eens beloond worden met limonade of lekkere warme chocomel.

De Landelijke Opschoondag is een actie vanuit Nederland Schoon! Een schone omgeving draagt bij aan leefplezier in de buurt, een goede gezondheid en de manier waarop veiligheid ervaren wordt op straat. Kijk voor meer informatie op

www.nederlandschoon.nl

Archieffoto

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.