Jeu de boules paastoernooi

0275245_Jeu_de_boules.JPG

DALFSEN – Op zaterdagmiddag 23 maart houdt Boule’88 een paastoernooi op de baan aan de Bruinleeuwstraat (nabij het gemeentehuis), het begint om 14.00 uur.

Belangstellenden zijn welkom om mee te doen, er zijn voldoende setjes ballen op de baan aanwezig. Aanmelden is noodzakelijk en dit kan via: jeudeboules88@gmail.com. Geef naast het aantal deelnemers, ook naam en adres op. Per deelnemer vraagt de vereniging een geringe vergoeding van 5 euro per persoon. Dit bedrag kan contant worden voldaan op de baan bij de wedstrijdleiding. Voor koffie en/of fris wordt gezorgd. Let op: de inschrijving sluit op 21 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.