Jaarlijkse scootmobiel- en driewielfietstraining

0275978_dog-walking-44267821280.jpg

DALFSEN – Voor alle scootmobiel en driewielfietsgebruikers in de gemeente Dalfsen organiseert Saam Welzijn dit jaar weer een gratis training.

De cursus is ontwikkeld door Veilig Verkeer Nederland. Het doel van de training is om gebruikers veiliger en vertrouwder aan het verkeer te laten deelnemen. De geplande training bestaat uit een theorieles op dinsdag 9 april van 10.00 tot 12.00 uur in hal 1 van de Trefkoele . Tijdens de theorieles worden de huidige verkeersregels, met daarbij ook foto’s van verkeerssituaties doorgenomen. De praktijklessen zijn op dinsdag 16 april van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur in hal 1 van de Trefkoele . Tijdens de praktijkles wordt er geoefend op een uitgezet parcours waarbij lastige obstakels, onder deskundige begeleiding genomen kunnen worden. Het is een waardevolle training waar iedereen gratis aan kan deelnemen. Taxivervoer voor de deelnemers en de scootmobiel of driewieler, van en naar de Trefkoele , kan geregeld worden. Ook de kosten hiervan zijn voor rekening van de organisatie.
Aanmelden voor deelname aan de training is noodzakelijk. Dit kan tot en met donderdag 28 maart bij het Infopunt, tel.: 0529-793013 of per mail info@saamwelzijn.nl. De praktijkles wordt met de eigen scootmobiel of driewielfiets gevolgd.

Foto: Pixabay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.