Jaarlijkse collecteweek Hartstichting van start

OMMEN – Van 7 tot en met 13 april vindt de jaarlijkse collecte van de Hartstichting plaats. Naast doneren in de collectebus bij de collectant aan de deur is het ook mogelijk om een gift te doen op hartstichting.nl.

Omdat een gezond hart niet vanzelfsprekend is, gaan een groot aantal collectanten deze week langs de deuren in de gemeente Ommen om geld op te halen. Met de giften werkt de Hartstichting aan concrete oplossingen om de hartgezondheid van Nederland te verbeteren. En dat is hard nodig, want als er niets gebeurt, groeit het aantal hart- en vaatpatiënten namelijk binnen zeven jaar met bijna een miljoen.

Alternatief voor kleingeld

De collectant aan de deur heeft overigens ook een iDEAL QR-code bij zich. Dit is een goed alternatief voor mensen die geen kleingeld in huis hebben. De gever kan heel eenvoudig en eenmalig geld overmaken met de smartphone door de iDEAL QR-code te scannen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.