Inzamelactie van Sam’s Kledingactie voor Ethiopië

LEMELERVELD – Sam’s Kledingactie houdt de komende dagen in onder meer Lemelerveld inzamelacties voor hulp aan schoolkinderen en hun ouders in het Shabee Sombo district in Ethiopië. Hiermee krijgen ze een kans te ontsnappen aan de armoedecirkel en kunnen zij een toekomst creëren. Naast kleding en schoenen zijn ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel (beddengoed graag verpakken in een aparte zak) welkom. Kapotte en vuile kleding, handdoeken, kussens en dekbedden kunnen niet ingeleverd worden.
Op zaterdag 6 april staan de vrijwilligers van 9.00 tot 12.00 bij het Parochiecentrum aan de Posthoornweg 6 in Lemelerveld om de goederen in ontvangst te nemen. Zie ook

www.samskledingactie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.