Het roze leven van Rosa da Silva

0275637_Rosa_da_Silva__fotootje.jpg

DALFSEN – Maak 23 maart kennis met Rosa da Silva, een twinkelende ster aan het theaterfirmament. Zij staat aankomende zaterdag op de planken in de Stoomfabriek, aanvang 20.30 uur.

Het leven door een roze bril bekijken is wel zo gemakkelijk, maar is het allemaal wel zo rooskleurig geworden als Rosa verwachtte? Ze kwam ooit uit Klazienaveen, is half-Portugees en wordt een ander mens als ze een podium ziet. Het talent spat ervan af; ze danst, zingt, acteert en heeft haar eerste (en succesvolle) avondvullende theaterprogramma al achter zich. Na Toneelschool en Kleinkunstacademie in Amsterdam studeerde ze af als docent theater aan Artez Zwolle, speelde Anne Frank in het door Leon de Winter en Jessica Durlacher geschreven toneelstuk, was de helft van De Tweeling in de gelijknamige musical en schitterde in Het Pauperparadijs. In 2019 won ze glansrijk de Sonneveldprijs, tegelijk met de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Daarmee vestigde ze meteen onbetwist haar naam als veelzijdig podiumfanaat.

Zoektocht

En dan nu ‘A Vida Rosa’. Een nieuwe aanpak, waarin Rosa het publiek deelgenoot maakt van de zoektocht naar haar identiteit. Elk mens is continu op weg naar zijn nieuwe zelf en groeit, mede dank zij (al dan niet) goedbedoelde adviezen van (al dan niet) inspirerende mensen om zich heen naar een nieuwe ‘ik’. Wanneer is die nieuwe mens klaar? Is zo’n nieuwe persoon vindbaar in jezelf? Rosa da Silva neemt je mee op haar zoektocht, waarin al haar talenten sprankelend voor het voetlicht van De Stoomfabriek komen. Kaarten verkrijgbaar aan de zaal, bij Primera Dalfsen en via de site

www.theaterdestoomfabriek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.