Het Open Beerzervelds Biljart Kampioenschap

BEERZERVELD – Biljartvereniging ‘De Scholle’ en H.C.R. Beerzerveld (Café Geert) organiseren ook dit jaar weer het Open Beerzerveld Biljart Kampioenschap. Het kampioenschap, waar iedereen die graag een potje wil stoten, aan mee kan doen. Vanaf 11 april starten de poulewedstrijden. Er wordt gespeeld op twee biljarttafels en iedere avond worden er twee poules afgewerkt. De nummers één en twee van iedere poule gaan door naar de volgende ronde. Er hebben zich al flink wat liefhebbers aangemeld voor dit gezellige biljarttoernooi aan de Van Alewijkstraat. Aangeraden wordt daarom om niet te lang te wachten met inschrijven Dit kan voor 10 april via kastelein Jeroen Alberts, mail naar info@hcrbeerzerveld.nl, of bel naar: 0523-251361.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.